18.8 C
Athens

Κηφισιά – ΠΑΣ 2-3: Υποβιβασμός για την ομάδα των Β. Προαστίων, οι Γιαννιώτες την πήραν μαζί τους στη SL2

Ηπειρώτικη «βόμβα» στην Καισαριανή, ο αδιάφορος ΠΑΣ νίκησε με 3-2 την Κηφισιά και την παρέσυρε μαζί του στον «γκρεμό» της Super League 2, κάνοντας ένα τεράστιο δώρο σε Παναιτωλικό και Βόλο που πανηγυρίζουν από σήμερα τη σωτηρία τους

Οδυνηρός υποβιβασμός για την Κηφισιά κόντρα στον αδιάφορο και ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα!

Σε ένα «τρελό» ματς που τα είχε όλα στην Καισαριανή, οι γηπεδούχοι «αυτοκτόνησαν», με τους Ηπειρώτες να τους παίρνουν μαζί τους από τη νέα σεζόν στη Super League 2 χάρη στα δύο τέρματα του Ροσέρο που έκαναν τη διαφορά στο 36′ και στο 93′ για το τελικό 2-3.

Σώθηκαν και μαθηματικά μετά από τα σημερινά αποτελέσματα Παναιτωλικός και Βόλος.

Απίστευτη και δραματική -για την Κηφισιά- εξέλιξη στο ματς που έμελλε να κρίνει τα πάντα για την υπόθεση παραμονή στη Super League. Έτσι το αποφάσισε ο ήδη υποβιβασμένος ΠΑΣ, που έριξε… βόμβα στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και παρότι αδιάφορος βαθμολογικά έκανε μεγάλη ζημιά στην Κηφισιά, παρασύροντάς την μαζί του στη Supe League 2.

Μόλις ένα χρόνο κράτησε τελικά το ταξίδι της ομάδας των Βορείων Προαστίων στη «μεγάλη κατηγορία», αφού κατάφερε να χάσει ένα φαινομενικά δικό της ματς, κι ενώ είχε προηγηθεί νωρίς με τρομερή γκολ-φάουλ του Νίνη.

Ροσέρο και Μπεγκάλα έφεραν την ανατροπή μέχρι το 74′ για τον αποφασισμένο ΠΑΣ, που θα τερματίσει στην τελευταία θέση, με τον Οζέγκοβιτς να κρατάει «ζωντανές» τις ελπίδες της ομάδας του με εύστοχο πέναλτι στο 82′ αλλά τον Ροσέρο ξανά να «εκτελεί» τους γηπεδούχους με υπέροχο τρόπο για το τελικό 2-3.

Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2 από του χρόνου, Παναιτωλικός και Βόλος παραμένουν στα… μεγάλα σαλόνια.

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (83′ Γιόβαντσιτς), Νίνης (46′ Μενέντεθ), Πρίτσας, Κλωναρίδης (41′ λ. τρ. Μιλίτσεβιτς), Μιλίτσεβιτς, Τεττέι, Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος (71′ Σόρια), Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (70′ Μίνα), Καραχάλιος (71′ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (68′ Τζίνο), Ροσέρο, Κόντε (89′ Παμλίδης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς