25.4 C
Athens

Οι οπαδοί της Μακάμπι ετοιμάζουν απόβαση στο Βελιγράδι και τονίζουν πως δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια

Οι οπαδοί της Μακάμπι ξεκαθαρίζουν πως με ή χωρίς εισιτήριο θα κάνουν... κίτρινο το Βελιγράδι και ανεβάζουν τους τόνους μετά τα όσα ειπώθηκαν από Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Εργκίν Αταμάν στα δύο πρώτα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό

Τα όσα έχουν συμβεί στα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ (1-1 η σειρά) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν δημιουργήσει τεταμένο κλίμα με την ένταση να είναι μεγάλη μετά το τέλος του Game 2.

Αταμάν: Κάποιος από τη Μακάμπι μου είπε «θα δεις τι θα σου κάνουν στο Ισραήλ οι Σιωνιστές» – Ηγέτης και σταρ ο Σλούκας

Προηγήθηκαν τα όσα ανέφεραν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο προπονητή να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Game 1 – η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση – με αποτέλεσμα να ανάβει… φωτιά πριν από τα δύο μεγάλα παιχνίδια στο Βελιγράδι.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ο Δ. Γιαννακόπουλος επέβαλε τον «νόμο» του με την ανοχή της Euroleague (vids)

Οριστικά δεν έχει ξεκαθαρίσει ο αριθμός των φίλων της Μακάμπι που θα μπορέσουν να δουν από κοντά τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεδομένα στη EuroLeague επικρατεί… συναγερμός μετά τις αναρτήσεις των οργανωμένων οπαδών.

Οι Ισραηλινοί ετοιμάζουν… απόβαση στο Βελιγράδι όπως προανήγγειλαν με διαδοχικές ανακοινώσεις τους αλλά και με τον έρανο που έχουν ξεκινήσει ώστε η σερβική πρωτεύουσα να βαφτεί κίτρινη.

Μάλιστα, στέκονται στη γενικότερη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και υπογραμμίζουν πως άπαντες πρέπει με ή χωρίς εισιτήριο να βρεθούν στο Βελιγράδι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς