16.5 C
Athens

Στην Ελλάδα οι χρυσοί «μπέμπηδες» του Ολυμπιακού, επέστρεψαν ως πρωταθλητές Ευρώπης από τη Νιόν (pics)

Επέστρεψαν στην Ελλάδα και γνώρισαν την αποθέωση οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ευρώπης στους Νέους, που ύψωσαν τη σημαία του Ολυμπιακού στον «ουρανό» της UEFA με μία ονειρική πορεία μέχρι την κορυφή στο Youth League

Επιστροφή στην Ελλάδα με μία ευρωπαϊκή κούπα. Το λες και τσιμπιέσαι, σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις για μία ελληνική ομάδα, αλλά αρκεί που το πίστεψαν τα «χρυσά» παλικάρια του Ολυμπιακού, που έγραψαν ιστορία στον τελικό του Youth League, κατακτώντας το τρόπαιο. Το πρώτο που κατακτά στην Ευρώπη ελληνικός σύλλογος!

Τα θρυλικά παιδιά του Συλαϊδόπουλου άγγιξαν τον ποδοσφαιρικό ουρανό, εκπλήρωσαν ένα όνειρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια έμοιαζε άπιαστο, αλλά αυτοί με απίστευτο ταλέντο, σκληρή δουλειά και σπουδαίες εμφανίσεις το μετέτρεψαν σε απτή πραγματικότητα, γράφοντας ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού είναι η πρώτη ελληνική ομάδα στα χρονικά -σε επίπεδο συλλόγων- που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο! Ερυθρόλευκη… χρυσή σελίδα και ανατριχίλα!

Από την Λέτσε, στην Καμπάλα κι από εκεί στη νικηφόρα πρόκληση της Ίντερ, για να ακολουθήσουν οι ιστορικές προκρίσεις κόντρα σε Λανς, Μπάγερν Μονάχου, Ναντ και στο τέλος η βαθιά υπόκλιση της Μίλαν στον τελικό.

Ολυμπιακός: Η ονειρική πορεία των Νέων μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, υποκλίθηκαν Μπάγερν, Ίντερ και Μίλαν (vid)

Ένα ταξίδι γεμάτο όνειρα που ολοκληρώθηκε στη Νιόν το απόγευμα της 22ας Απριλίου. Ή μάλλον, τότε ξεκίνησε για αυτά τα ταλαντούχα και θαυματουργά παιδιά, γιατί το ταξίδι για αυτούς, τώρα ξεκινά. Κι ελπίζουμε να είναι μακρύ, όπως η πορεία τους στo Champions League των Νέων!

Η χρυσή ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» αγκαλιά με την ευρωπαϊκή κούπα, γνωρίζοντας αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί. Οι δικοί τους άνθρωποι, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών που τους κοιτούσαν με θαυμασμό και περηφάνεια.

Δείτε φωτογραφίες:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς