18 C
Athens

Κουτσογούλας: Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου με λόγια, το αφιερώνω στον κόσμο του Ολυμπιακού

Δεν κρυβόταν η χαρά του Θανάση Κουτσογούλα στις δηλώσεις του στην κάμερα του Cosmote TV.

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία καθώς διέλυσε τη Μίλαν στον τελικό του Youth League και κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την ιστορική επιτυχία και αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στην οικογένεια του και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα που νιώθω τώρα. Όταν άρχισε η σεζόν και παίζαμε στο Youth League, λέγαμε “να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”, αυτός ήταν ο στόχος. Και τώρα, να φορώ αυτό το μετάλλιο στο λαιμό, είναι κάτι που πιστεύω ότι δεν θα συνηθίσω ποτέ.

Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το να φτάσει μία ομάδα στον τελικό του Youth League δεν είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίς. Δεν το κάναμε, μιλήσαμε στην ανάπαυλα με τον προπονητή και είπαμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να εμπιστευτούμε το πλάνο.

Το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε ήταν μαγικό. Το τρίτο γκολ (σ.σ. το ανάποδο ψαλίδι του Μπακούλα) πρέπει να είναι το καλύτερο στην ιστορία της διοργάνωσης γιατί έβγαλα εγώ την ασίστ με το αριστερό (γέλια). Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο γκολ, πολλά συγχαρητήρια στον Φάνη Μπακούλα που το έβαλε, που δεν έχει συνηθίσει να βάλει γκολ. Και τα άλλα δύο γκολ που βάλαμε ήταν εξίσου ωραία.

Αφιερώνω το τρόπαιο στον κόσμο του Ολυμπιακού, σε εμάς, στην ομάδα, στην οικογένειά μου, στον μπαμπά, στη μαμά μου και στον αδερφό μου που με βοηθάνε. Είναι εδώ, στην Ελβετία και όπου πάω είναι δίπλα μου.

Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί αλλά θέλει πολλή δουλειά για να τους καταφέρουμε. Σίγουρα, το να κατακτάμε το Europa League είναι κάτι που μας βοηθάει όλους μας, μας πάει ένα βήμα παραπάνω.

Αλλά γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες, μικρούς, στην ηλικία μας, πιο μεγάλους και πραγματικά πιστεύω ότι αν συνεχίσουν όλες οι ομάδες όπως δουλεύουν, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, μπορούν να καταφέρουν εξίσου μεγάλα πράγματα, όπως κάναμε εμείς κάτι σπουδαίο σήμερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς