18.8 C
Athens

Ποινή 6 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Τράμπζονσπορ, τιμωρία σε 2 παίκτες της Φενέρ

Η ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε τις ποινές για τα τραγικά επεισόδια στην Τραπεζούντα - Βαριά καμπάνα στην Τράμπζονσπορ, δεν απέφυγαν την τιμωρία ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε

Με ποινή 6 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Τράμπζονσπορ για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Η επίθεση των οπαδών της ομάδας της Τραπεζούντας στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε έκανε τον γύρο του κόσμου, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «8» του Conference League να απειλεί ακόμη και με απόσυρση στο πρωτάθλημα.

Τελικά έκανε πίσω και άφησε τα πάντα ανοιχτά για μετά το τέλος της σεζόν, κάτι που αποφασίστηκε στη χθεσινή (2/4) γενική συνέλευση.

Η αντίδραση αυτή προκλήθηκε μόνο από την πιθανότητα να τιμωρηθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας που αντέδρασαν και ήρθαν στα χέρια με οπαδούς της Τράμπζονσπορ. Τελικά η τιμωρία ήρθε και μένει να φανεί αν υπάρξει νέα αντίδραση από πλευράς Φενέρμπαχτσε.

Φενέρμπαχτσε: Μετά το τέλος της σεζόν η απόφαση για την απόσυρση από το πρωτάθλημα, με την Κ19 στον τελικό του Σούπερ Καπ

Συγκεκριμένα, οι Οστερβέλτε και Εγριμπαγιάτ τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική, ενώ στον Οσάγι Σάμουελ που έγινε ακόμη και γκράφιτι από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε για την αντίδραση του, δεν επιβλήθηκε ποινή.

Επιπλέον, ο βοηθός προπονητή της Τραμπζονσπόρ, Εγκεμέν Κορκμάζ δέχθηκε ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς