22.6 C
Athens

Σοκ στην Τραπεζούντα: Κινδύνευσε η ζωή των παικτών της Φενέρ, με μαχαίρια η επίθεση των οπαδών της Τράμπζονσπορ!

Σοκαριστικό: Οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλλαν στο χορτάρι με αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια και ρόπαλα, με τους παίκτες της Φενέρ που ήρθαν στα χέρια μαζί τους (κυρίως οι Σάμιουελ, Οστερβόλντε και Μπατσουαγί) να διατρέχουν κίνδυνο μέχρι και για τη ζωή τους

Αυτό που έγινε στην Τραπεζούντα και το γήπεδο της Τράμπζονσπορ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της τοπικής ομάδας με τη Φενέρμπαχτσε τρομάζει και ξεφεύγει από τα όρια του ποδοσφαίρου!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς φέτος στην Τουρκία, με τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τράμπζονσπορ να προκαλούν σοκ. Παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League πιάστηκαν στα χέρια με οπαδούς των γηπεδούχων σε ένα χαοτικό σκηνικό στο κέντρο του γηπέδου που μετατράπηκε σε ρινγκ!

Αιματηρό φινάλε στην Τραπεζούντα μετά από «ντου» οπαδών: Οι παίκτες της Φενέρ απάντησαν με μπουνιές και κλωτσιές! (vid)

Και δεν είναι μόνο αυτό. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλλαν στο χορτάρι με αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια και ρόπαλα, με τους παίκτες της Φενέρ που ήρθαν στα χέρια μαζί τους (κυρίως οι Σάμιουελ, Οστερβόλντε και Μπατσουαγί) να διατρέχουν κίνδυνο μέχρι και για τη ζωή τους, καθώς φορούσαν μόνο τη φανέλα, το σορτσάκι και τα ποδοσφαιρικά τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς