19.3 C
Athens

Αιματηρό φινάλε στην Τραπεζούντα μετά από «ντου» οπαδών: Οι παίκτες της Φενέρ απάντησαν με μπουνιές και κλωτσιές! (vid)

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς φέτος στην Τουρκία, με τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τράμπζονσπορ να προκαλούν σοκ: Παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League πιάστηκαν στα χέρια με οπαδούς των γηπεδούχων σε ένα χαοτικό σκηνικό στο κέντρο του γηπέδου που μετατράπηκε σε ρινγκ!

Απίστευτη και ΩΜΗ ΒΙΑ στην Τραπεζούντα λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «8» του Conference League απέδρασε με τη νίκη (2-3) από την Τραπεζούντα με τους οπαδούς των γηπεδούχων να κάνουν «ντου» μετά τη λήξη και να ακολουθεί το απόλυτο χάος εντός του αγωνιστικού χώρου, με τους παίκτες της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη να απαντάνε στις σκηνές βίας με μπουνιές, κλωτσιές και κινήσεις που παραπέμπουν σε πολεμικά αθλήματα κι όχι σε ποδόσφαιρο!

Οστερβόλεντε και Σάμιουελ ήταν οι κύριοι εκφραστές της αντίδρασης των παικτών της Φενέρμπαχτσε, καθώς σε video φαίνεται να γρονθοκοπούν αλλά και να… ξαπλώνουν τους οπαδούς της «Τράμπζο» με κινήσεις MMA!

Ο σκόρερ του 3-2, Μπατσουαγί, κλώτησε οπαδό που κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του, με το σκηνικό να είναι χαοτικό και με τη βία -για άλλη μία φορά- να αμαυρώνει τα γήπεδα της Τουρκίας!

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της τουρκικής ομοσπονδίας μετά από αυτό το άκρως βίαιο περιστατικό που δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει έτσι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς