15 C
Athens

Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε 2-3: Συνεχίζει την καταδίωξη της Γαλατά με ήρωα Μπατσουαγί στην Τραπεζούντα

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference πήρε μία πολύ σημαντική και συνάμα επεισοδιακή νίκη στην Τραπεζούντα, με τον Μπατσουαγί να λυτρώνει την ομάδα του Καρτάλ στο 87' που λίγο έλειψε να χάσει ένα δικό της ματς

Με ήρωα τον Μπατσουαγί που σκόραρε για το 3-2 στο 87′ η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «8» του Conference League, Φενέρμπαχτσε, άλωσε την Τραπεζούντα με 2-3 και συνεχίζει την καταδίωξη της πρωτοπόρου Γαλατάσαραϊ όντας σταθερά στο -2 από την κορυφή, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Φρεντ με δύο τέρματα ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Καρτάλ που λίγο έλειψε να χάσει ένα δικό της ματς στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ είχε πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

Με επεισοδιακό τρόπο και λυτρωτή τον Βέλγο στράικερ που σκόραρε για 10η φορά φέτος στην τουρκική Super Lig, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «8» του Conference απέδρασε από την έδρα της Τράμπζονσπορ, με τον Τάντιτς ξανά σε μεγάλα κέφια, αφού μοίρασε δύο ασίστ για το ισχυρό προβάδισμα της ομάδας του στο ημίχρονο.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥΑΓΙ

Στην επανάληψη η Τράμπζοσνπορ του Ταξιάρχη Φούντα, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, έβγαλε αντίδραση και έφερε το ματς στα ίσια μέχρι το 78′ με τέρματα των Μπάρντι και Χασάν από την άσπρη βούλα, ωστόσο η Φενέρ έδειξε στο φινάλε πως φέτος έχει ομάδα με μέταλλο πρωταθλήτριας και θα το πάει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Ενδεκάδα Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Αζίζ (Όουζστερβολντε), Τζικού, Καντιόγλου, Σάμιουελ, Γιουκσέκ, Φρεντ (Μουλντούρ), Τάντιτς, Σιμάνσκι, Καχβετσί (Ντούρσαν), Τζέκο (Μπατσουαγί).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς