18.8 C
Athens

Βόλος – Κηφισιά 4-1: Θεσσαλικός θρίαμβος στο ντέρμπι της παραμονής

Οι Θεσσαλοί σκόρπισαν την Κηφισιά από το πρώτο ημίχρονο και την έβαλαν σε μπελάδες, με την ομάδα του Χρήστου Κόντη να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Super League

Θρίαμβος στο Πανθεσσαλικό για τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας υποδέχθηκε την Κηφισιά σε ένα ματς πολύ σημαντικό για τη μάχη της παραμονής και τη διέλυσε με 4-1 για να ανεβεί στους 25 βαθμούς και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας εκεί τη σημερινή του αντίπαλο που έμεινε στους 22 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν πριν το σημερινό παιχνίδι που ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμο ενόψει της συνέχειας. Τελικά αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Βόλος που έδειξε πιο αποφασιστικός από το πρώτο λεπτό και πήρε γρήγορο προβάδισμα και μάλιστα δύο τερμάτων.

 

Μόλις στο 3′ ο Κόμπα άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 11′ ο Γκαρσία σκόραρε με το κεφάλι μετά από εκτέλεση φάουλ για το 2-0.

 

Στο 33′ η Κηφισιά κατάφερε να μπει και πάλι στο ματς καθώς βγήκε ωραία σε κόντρα επίθεση, την οποία ολοκλήρωσε με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή ο Οζεγκόβιτς.

 

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου μιας και ο Βόλος χτύπησε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου, με τον Γκαρσία να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πλασέ μετά από ωραίο γύρισμα του Λούνα.

 

Κάπως έτσι ο Βόλος απέκτησε ξανά ισχυρό προβάδισμα και έκοψε τα φτερά της Κηφισιάς, η οποία δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα είδε τους γηπεδούχους να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Ο Μωραΐτης ήταν αυτός που τελείωσε κάθε συζήτηση για τον νικητή της αναμέτρησης σκοράροντας στο 85ο λεπτό για το 4-1. Τρία λεπτά αργότερα η Κηφισιά έχασε την ευκαιρία να μειώσει με τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος αστόχησε από την άσπρη βούλα, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Ντε Καμπς με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 4-1

Σκόρερ: 3′ Κόμπα, 11′, 45+2′ Γκαρσία, 85′ Μωραΐτης / 33′ Οζέγκοβιτς

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Κίτρινες: Λούνα, Σιέλης, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο / Οζέγκοβιτς, Μιλίσεβιτς

Κόκκινη: 90+2′ Ντε Καμπς

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς (90+2′ Τρουιγέ), Κόμπα (71′ Μπερτόγλιο), Ασεχνούν, Μύγας, Γκαρσία (81′ Μωραΐτης)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μιλίσεβιτς (78′ Γιόβαντσιτς), Τσάπαν, Τεσέιρα, Γκόμπελιτς (45′ Τετέι), Σναϊντερλάν (64′ Πρίτσας), Τσανάτζια (64′ Σολόα), Μπιφουμά, Σάντος, Μενέντες (45′ Κλωναρίδης), Οζέγκοβιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς