17.3 C
Athens

Ο Ατζούν… καλοβλέπει την προεδρία της Φενέρμπαχτσε

Θετικός στο να αναλάβει την προεδρία της Φενέρμπαχτσε αν χρειαστεί, δηλώνει ο Ατζούν Ιλισαλί.

Η κατάσταση στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στη Φενέρμπαχτσε, είναι έκρυθμη μετά τα άγρια επεισόδια που έγιναν με το τέλος της αναμέτρησης με την Τράμπζονσπορ.

Τα δημοσιεύματα είναι πολλά και σε αυτά γίνεται αναφορά ακόμη και για τάσεις φυγής από ποδοσφαιριστές αλλά και αποκλεισμό από την Ευρώπη σε περίπτωση αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, απώλεια βασικών παικτών και οι δεύτερες σκέψεις της διοίκησης της Φενέρ

Ο τηλεοπτικός παραγωγός και ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλισαλί, τόνισε σε δηλώσεις του πως στηρίζει τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς. Επιπλέον ανέφερε πως αν πάρει την απόφαση να αφήσει την προεδρία του συλλόγου, τότε ο ίδιος θα κινηθεί για την αναλάβει αυτός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν οι συνθήκες το απαιτήσουν, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν μπορώ να πω “Δε θα είμαι πρόεδρος της Φενέμπαχτσε”».

Στο ενδεχόμενο να υπάρξουν ξένοι διαιτητές: «Αν η απόφαση να βάζουμε ξένους διαιτητές λαμβανόταν αύριο, η ένταση θα μειωνόταν. Ως άνθρωπος που προσπαθώ να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο εξωτερικό, νομίζω πως ένας ξένος διαιτητής μπορεί να έρθει στη χώρα, όπως έρχονται ξένοι ποδοσφαιριστές και προπονητές. Η εμπιστοσύνη έχει τελειώσει. Όταν η πίστη και η εμπιστοσύνη τελειώσει, ακολουθεί το χάος. Αν δούμε το τελευταίο παιχνίδι, οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ δεν είναι οι μόνοι βίαιοι οπαδοί».

Τέλος, μίλησε και για τον Αλί Κοτς: «Είναι κάποιος που ξοδεύει τον χρόνο του και το χρήμα του στη Φενέρμπαχτσε. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα. Θα στηρίξω τον πρόεδρό μου. Θα κάνω τα πάντα για να πείσω τον Αλί Κοτς να μείνει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς