19.7 C
Athens

«Η Τουρκία τελείωσε για μένα», φέρεται να είπε ο Λιβάκοβιτς μετά τα τρομακτικά επεισόδια στην Τραπεζούντα

Τα σοκαριστικά επεισόδια στην Τραπεζούντα με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε έκαναν πολλούς ξένους παίκτης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «8» του Conference League να κάνουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον τους στη γείτονα χώρα.

Ανάμεσά τους και μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού, ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, με τον Κροάτη κίπερ, που ήταν σε αυτούς που δέχθηκαν επίθεση από τους χούλιγκανς της «Τράμπζο», να είναι τρομοκρατημένος στα αποδυτήρια σύμφωνα με την τουρκική «Hurriyet».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, μιλώντας σε συμπαίκτες του τόνισε πως σκέφτεται να φύγει άμεσα από τη χώρα και το πρωτάθλημα, με την απόφασή του πάντως να αλλάζει λίγες ώρες αργότερα κι αφού συμβουλεύτηκε τον μάντζέρ του.

«Η Τουρκία τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να μείνω εδώ άλλο. Θέλω να φύγω», φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του στη Φενέρ μετά τα όσα σοκαριστικά έγιναν στο γήπεδο της Τράμπζονσπορ ο πρώην κίπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και «φύλακας-άγγελος» της εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ του 2022.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς