17 C
Athens

Ολυμπιακός: Με στόχο την πρώτη νίκη μετά το 2017 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές

Την κακή παράδοση των τελευταίων ετών στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές θέλει να σπάσει σήμερα ο Ολυμπιακός και να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη μάχη της τετράδας

Στην Κωνσταντινούπολη ξεκινάει η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της φετινής EuroLeague για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει σήμερα (19/3, 19:30) την Αναντολού Εφές.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να πάρουν μία σημαντική νίκη στη μάχη που δίνουν για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της EuroLeague.

Ολυμπιακός: Ο Ράιτ, ο Φαλ και η σταθερότητα που φέρνει χημεία και… διαβατήρια

Τα προβλήματα δεν λείπουν για ακόμη μία φορά, με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να μένει εκτός με ίωση και τον Γουόκαπ να συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και μάλιστα να μην έχει προπονηθεί μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές τη φετινή σεζόν πως όλα αυτά μπορεί να τα αφήσει πίσω του και θα ψάξει την πρώτη νίκη στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές μετά τη σεζόν 2017-18. Τότε οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει στις 22/12/2017 με 58-61 και MVP τον Τζαμέλ ΜακΛίν που είχε 9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως και τότε οι Ερυθρόλευκοι ήταν φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν στη διοργάνωση όπως και φέτος.

Μπαρτζώκας: Δεν έχει προπονηθεί κανονικά ο Γουόκαπ, χρειάζεται μια συντήρηση

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ως μοναδικό στόχο να σπάσει την κακή παράδοση των τελευταίων χρόνων και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη για να ετοιμαστεί στη συνέχεια για το ματς με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (21/3).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς