23.3 C
Athens

Μπαρτζώκας: Δεν έχει προπονηθεί κανονικά ο Γουόκαπ, χρειάζεται μια συντήρηση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να πάει σε χαμηλό τέμπο το ματς με την Εφές και τόνισε πως η κατάσταση του Γουόκαπ χειροτέρεψε μετά το ντέρμπι και ακόμα δεν έχει προπονηθεί κανονικά

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη ενόψει του αγώνα με την Εφές και ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποστήριξε πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να κατεβάσουν τον ρυθμό των Τούρκων που έχουν μεγάλο επιθετικό ταλέντο.

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Τόμας Γουόκαπ ακόμα δεν έχει προπονηθεί κανονικά και χρειάζεται κάποιου είδους συντήρηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές: «Δεν υπάρχουν διακοπές, είναι το πρόγραμμα συνεχόμενο και πολύ δύσκολο και παίζουμε με την Εφές. Πρόκειται για μια ομάδα η οποία θα παίξει ένα ματς σαν τελικό για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα play in και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει επιθετικό ταλέντο. Αν δείτε το ρόστερ της και τον τρόπο που παίζει, τότε όλοι θα το καταλάβετε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει μέσο όρο 107 πόντους στο γήπεδο της και είναι προφανές ότι πρέπει να κάνουμε καλά κάποια βασικά πράγματα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Αν ανοίξει πολύ ο ρυθμός, τότε θα πρέπει να εκτελέσεις μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Είναι η καλύτερη ομάδα στο να εκτελεί στα δώδεκα πρώτα δευτερόλεπτα η Εφές και προφανώς θα πρέπει να χαμηλώσουμε το ρυθμό της».

Για το αν έχουν επουλωθεί πληγές μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Το πόδι του Γουόκαπ χειροτέρεψε μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχει κάνει μισή προπόνηση. Ακόμα δεν έχει προπονηθεί κανονικά. Επειδή είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια, χρειάζεται μια συντήρηση κατά κάποιο τρόπο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς