17 C
Athens

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Βγήκαν χαμένοι και οι δύο στην Καισαριανή

Κοντά στην επικίνδυνη ζώνη κράτησε η Κηφισιά τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα των πλέι άουτ στο Δημοτικό στάδιο Καισαριανής και το «Χ» δεν ευνοεί καμιά από τις δύο ομάδες αφού προηγήθηκε και η νίκη του Βόλου στην Τρίπολη που κρατά… άπαντες στην πρίζα!

 

Αμφότεροι είχαν ευκαιρίες για ένα γκολ τουλάχιστον, αλλά καμιά από τις δύο ομάδες δεν έδειξε ικανή να αξιοποιήσει την υπεροχή της στο καλό της διάστημα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στα πρώτα δέκα λεπτά αλλά ο Ματέους Σάντος στο 1′ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 9′ το σουτ του Τσάπαν έφυγε κόρνερ.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου εξακολουθούσε να πιέζει και ως τη συμπλήρωση του ημιώρου έχασε ευκαιρίες και με τον Ματέους Σάντος και με τον Τεϊσέιρα, η κεφαλιά του οποίου πέρασε άουτ στο 26′.

Οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Ο Μπάκου στο 38′ έφυγε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει ενώ άστοχοι στο 44′ και στο 45′ ήταν οι Μπάκιτς και Ισέκα αντίστοιχα.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος με την Κηφισιά να έχει μια σημαντική ευκαιρία στο 67′ με τον Μπιφουμά, αλλά ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες του με Μπάκου και Κλωναρίδη που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον σταθερό Αναγνωστόπουλο.

Η τελευταία μεγάλη φάση ανήκε στην Κηφισιά αλλά ο Μπάουμαν αρνήθηκε το γκολ στον Ματέους Σάντους όταν μερικά λεπτά νωρίτερα ο Οζέγκοβιτς γύρισε ωραία το σώμα του και πλάσαρε αλλά άστοχα.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΦΗ 0-0

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Καισαριανής

Διαιτητής: Ματσούκας

Κίτρινες: Σολόα, Τσανάτζια / Μπάκου, Μεγιάδο, Μπάκιτς

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69′ Βαφέας), Μπιφουμά (79′ Τετέι), Μενέντες (69′ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς (79′ Κλωναρίδης)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Μπάκου (88′ Φελίπε), Χιμένεθ (64′ Γκαγιέγκος), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισέκα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς