17 C
Athens

Ροντινέι: Δεν πίστευα πως θα βάλουμε έξι γκολ, ήξερα πως έχουμε πιθανότητες πρόκρισης

Δηλώσεις στην κάμερα του Ολυμπιακού έκανε λίγα λεπτά μετά το τέλος της πιο επικής εκτός έδρας ανατροπής και πρόκρισης στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο Ροντινέι.

Ο ενθουσιασμός του Βραζιλιάνου μπακ δεν κρυβόταν, με τον ίδιον να τονίζει πως όλη μέσα στην ομάδα ήταν ενωμένοι. Επιπλέον τόνισε πως δεν πίστευε πριν το παιχνίδι πως οι Ερυθρόλευκοι που θα παίξουν με τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Conference League θα κατάφερναν να βάλουν έξι γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρουμε πως ερχόμασταν σε έναν «πόλεμο», ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά εναντίον μας στο «Καραϊσκάκη», στο πρώτο παιχνίδι, όμως εμείς έχουν πολύ δύναμη. Η ομάδα μας είναι πολύ ενωμένη στο γήπεδο. Εγώ το ήξερα πως είχαμε πιθανότητες γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Πολλοί δεν το πίστευαν, διότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ήρθαμε εδώ και δώσαμε απάντηση. Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε και να ξεκουραστούμε. Έχουμε δύο εβδομάδες ώσπου να γυρίσουμε ξανά συγκεντρωμένοι για τη Super League. Θα σας έλεγα ψέματα αν πίστευα πριν από το παιχνίδι πως θα βάζαμε έξι γκολ, όχι, δεν πίστευα πως θα βάζαμε έξι γκολ. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Πριν από τον αγώνα λέγαμε με τους συμπαίκτες μου πως θα τα δώσουμε όλα, συγκεντρωμένοι, γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Και βάλαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να σκόραραν, όμως συνεχίσαμε ενωμένοι και δυνατοί. Αυτό έχει σημασία. Τώρα θα το απολαύσουμε με τους φιλάθλους μας, με τις οικογένειες μας και θα συνεχίσουμε. Είμαι σίγουρος πως έχουν τρελαθεί οι οπαδοί μας, όμως εγώ έχω τρελαθεί περισσότερο. Τους στέλνω ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης για όσα κάνουν για εμάς. Και πάμε για τη συνέχεια. VAMOS!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς