22.9 C
Athens

Φαλ μετά την ανανέωση: «Από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό ένιωσα ότι αυτό είναι το σπίτι μου» (pic)

Τα λόγια καρδιάς του Μουσταφά Φαλ για τον Ολυμπιακό μετά την ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες ως το 2027: «Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι αυτό είναι το σπίτι μου», τονίζει ο Γάλλος σέντερ

Ο Μουσταφά Φαλ έριξε άγκυρα στο Λιμάνι του Πειραιά μέχρι το 2027 και θα αγωνίζεται για τρία ακόμη χρόνια και έξι συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο σέντερ να δηλώνει λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ότι από την πρώτη στιγμή στον σύλλογο ένιωσε ότι «εδώ είναι το σπίτι του».

Επίσημη η ανανέωση του Φαλ στον Ολυμπιακό, στο Λιμάνι μέχρι το 2027 ο «κροκόδειλος» του Πειραιά!

Συγκεκριμένα ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram:

«Ολυμπιακέ, με υπερηφάνεια ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τη φανέλα της ομάδας για άλλα τρία χρόνια. Από τη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο, ένιωσα ότι αυτό είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι κομμάτι αυτού του υπέροχου-winning club (σ.σ. που διεκδικεί και κερδίζει τρόπαια). Στον οργανισμό, ο οποίος μου δίνει την ευκαιρία, στο σταφ και στους οπαδούς, που κάθε ημέρα για την υποστήριξή τους, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ».

Δηλώσεις για το νέο του συμβόλαιο έκανε και στο σάιτ του Ολυμπιακού δηλώνοντας διψασμένος για ακόμη περισσότερους τίτλους με την ομάδα του Πειραιά:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού για ακόμη τρία χρόνια!

Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και τον κόουτς, Γιώργο Μπαρτζώκα, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ένιωσα σα στο σπίτι μου. Και αυτό χάρη στους ανθρώπους που είναι μέλη αυτού του σπουδαίου κλαμπ! Τους ευχαριστώ θερμά, όπως ευχαριστώ όλο τον οργανισμό και τους φιλάθλους για την στήριξή τους.

Εύχομαι στα τρία χρόνια που θα ακολουθήσουν να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους και να κάνουμε όλο τον ‘ερυθρόλευκο’ κόσμο περήφανο».

Πρόκειται για μια τεράστια κίνηση από πλευράς αδερφών Αγγελόπουλων που κρατούν για τα επόμενα χρόνια έναν παίκτη που βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ενώ στα 32 του ο Γάλλος θα έχει εξαιρετικές οικονομικές απολαβές, δείγμα και του πόσο τον πιστεύουν στο Λιμάνι (και για αυτό τον ανταμείβουν).

Τη φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 7.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς