19.1 C
Athens

Επίσημη η ανανέωση του Φαλ στον Ολυμπιακό, στο Λιμάνι μέχρι το 2027 ο «κροκόδειλος» του Πειραιά!

Ο Γάλλος σέντερ έριξε άγκυρα στο Λιμάνι του με συμβόλαιο μέχρι το 2027, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να γνωστοποιεί τη συμφωνία με ένα ΕΠΙΚΟ video με «Απαράδεκτους», χαμογελαστό Φαλ και τους Προέδρους της ομάδας να δίνουν ρεσιτάλ

Στο Λιμάνι του και τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027 έριξε άγκυρα ο Μουσταφά Φαλ, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει με επικό τρόπο την επίσημη συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Γάλλο σέντερ, σε video μαζί με τους Αγγελόπουλους!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ανάγκες της περίστασης δανείστηκε μία γνωστή σκηνή από την πετυχημένη παλιά ελληνική σειρά «Οι Απαράδεκτοι», όπου ο Γιάννης Μπέζος έχει μαζί του έναν φίλο του Γάλλο και λέει στην Δήμητρα Παπαδοπούλου «Άνοιξε μωρή, έφερα τον Γάλλο!», για να ακολουθήσει η μετατροπή σε… Ολυμπιακή σκηνή με πρωταγωνιστές τους Προέδρους των Ερυθρολεύκων και τον χαμογελαστό Γάλλο σέντερ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν».

Οι Ερυθρόλευκοι έδεσαν τον Μουσταφά Φαλ ως το 2027 με νέο συμβόλαιο και αυξημένες απολαβές ώστε ο διεθνής Γάλλος σέντερ να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα και να γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου μαζί με όλη την ομάδα.

Πρόκειται για μια τεράστια κίνηση από πλευράς αδερφών Αγγελόπουλων που κρατούν για τα επόμενα χρόνια έναν παίκτη που βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ενώ στα 32 του ο Γάλλος θα έχει εξαιρετικές οικονομικές απολαβές, δείγμα και του πόσο τον πιστεύουν στο Λιμάνι (και για αυτό τον ανταμείβουν).

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η 3η σεζόν του Φαλ στον Ολυμπιακό, που την Παρασκευή (15/3) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Τη φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 7.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς