21 C
Athens

Μαρινάκης για τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού: «Αυτή είναι η μεγάλη μας αγάπη και η πειραιώτικη ψυχή μας»

Σε πελάγη ευτυχίας και περηφάνιας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, συνεχάρη μέσω βιντεοκλήσης τους θριαμβευτές της Τοπόλα και έκανε λόγο για μία ιστορική πρόκριση με πειραιώτικη ψυχή σε ανάρτησή του

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, ο τεράστιος Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στη Σερβία τη μεγαλύτερη εκτός έδρας ανατροπή στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων με το εμφατικό 1-6 στην παράταση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και βρίσκεται πανάξια στους «8» του Conference League!

Πρόκειται για μία από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας δεδομένου της δυσκολίες και των συνθηκών της πρόκρισης, με εκατοντάδες οπαδούς των Ερυθρολεύκων να αποθεώνουν λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του κατά την επιστροφή τους από τη Σερβία.

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»: Αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο για τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του (vids)

Φυσικά, από αυτή τη μεγάλη στιγμή της ομάδας πήρε τεράστια χαρά και ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης, που σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για μία ιστορική πρόκριση που δείχνει το μέταλλο και το μεγαλείο αυτή της ομάδας με τη μεγάλη πειραιώτικη ψυχή!

«Μια θρυλική βραδιά, μια ιστορική νίκη πρόκριση! Συγχαρητήρια σε όλους! Αυτός είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, αυτή είναι η μεγάλη μας αγάπη, η πειραιώτικη ψυχή μας! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! NEVER EVER GIVE UP! DREAM, LOVE, CREATE, FIGHT, SURVIVE, WIN», αναφέρει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που συνεχάρη μέσω βιντεοκλήσης τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στην Τοπόλα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς