19.1 C
Athens

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»: Αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο για τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του (vids)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν τη νύχτα μέρα στο «Ελ. Βενιζέλος» ζητώντας την κατάκτηση του Conference League από τους θριαμβευτές της Τοπόλα που έγιναν ένα με τον κόσμο σε πολύ δυνατές σκηνές

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, ο τεράστιος Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στη Σερβία τη μεγαλύτερη εκτός έδρας ανατροπή στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων με το εμφατικό 1-6 στην παράταση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και βρίσκεται πανάξια στους «8» του Conference League!

Πρόκειται για μία από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας δεδομένου της δυσκολίες και των συνθηκών της πρόκρισης, με εκατοντάδες οπαδούς των Ερυθρολεύκων να αποθεώνουν λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του κατά την επιστροφή τους από τη Σερβία.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η νύχτα έγινε μέρα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που με μία φωνή ζητούσαν από τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του την κατάκτηση του Conference League σε ένα κλίμα πειραιώτικης παράνοιας στο αεροδρόμιο. Στιγμές που μόνο αυτή η ομάδα κι αυτός ο κόσμος μπορούν να προσφέρουν!

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς