17 C
Athens

Ποντένσε: Είμαστε μεγάλος σύλλογος που του αξίζουν τέτοιες προκρίσεις, μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά

Το μήνυμα για τη συνέχεια έστειλε ο Ντανιέλ Ποντένσε μετά την ιστορική επικράτηση του Ολυμπιακού με 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Πορτογάλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μεγάλος σύλλογος που τους αξίζουν τέτοιες προκρίσεις, ενώ πρόσθεσε πως μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που πήρε επίσης ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε μία ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Σήμερα το πιστεύαμε, το έχουμε ξανακάνει, έχουμε νικήσει την Γουέστ Χαμ, βάλαμε τέσσερα γκολ στον ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε ήρεμοι, ξέροντας πως αν βάλουμε ένα ή δύο γκολ μπορούμε την ανατροπή. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και καταφέραμε να φτάσουμε σε έναν θρίαμβο.

Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε θρίαμβο απέναντι σε μεγάλος αντιπάλους και να μην κάνουμε καλά ματς απέναντι σε κακούς αντιπάλους. Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας.

Οφείλουμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που του αξίζουν τέτοιες προκρίσεις. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλα όνειρα και μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, να δώσουμε συγχαρητήρια και στους μικρούς για τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπάγερν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς