21.7 C
Athens

Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα προημιτελικά, ορατός ο ελληνικός εμφύλιος

Σε μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ετοιμάζουν βαλίτσες για Νιόν προκειμένου να μάθουν την Παρασκευή τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά του Conference, χωρίς να αποκλείεται μια μεταξύ τους κλήρωση

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν αυτό που στην αρχή της βραδιάς φαινόταν δύσκολο -αν όχι απίθανο- και προκρίθηκαν στους «8» του Conference League.

Η αποστολή των Ερυθρόλευκων ήταν σαφώς πιο δύσκολη μιας και είχαν να ανατρέψουν το 1-4 του πρώτου αγώνα, κάτι που πάντως έκαναν με απόλυτη επιτυχία διασύροντας με 1-6 της Μακάμπι στην παράταση.

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του ανατροπή, φέρνοντας τούμπα το 2-0 του πρώτου αγώνα και διαλύοντας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 5-1.

Κάπως έτσι η Ελλάδα θα έχει δύο εκπροσώπους στα προημιτελικά του Conference League, όπου μάλιστα μπορούν να βρεθούν και αντιμέτωποι αφού από τη φάση των «8» δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Οι άλλες έξι ομάδες και πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είναι οι: Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα, Πλζεν, Άστον Βίλα, Μπριζ, Λιλ

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (15/3) στις 15:00, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα γίνει γνωστό το μονοπάτι των ομάδων μέχρι και τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς