24 C
Athens

Ο Μάικ Τζέιμς τα είπε όλα για το μέλλον του μέσα σε οκτώ λέξεις

Ο Μάικ Τζέιμς δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και αποκάλυψε τις προθέσεις του για το κοντινό μέλλον με μία ατάκα που έβαλε σε σκέψεις όσες ομάδες σκέφτονται να διεκδικήσουν την υπογραφή του από το ερχόμενο καλοκαίρι

Ο Μάικ Τζέιμς έχει μάθει να μην κρύβεται πίσω από τις… λέξεις κι αυτό έχει αποδειχθεί από τα όσα έχει πει ανά τα χρόνια για τις προθέσεις του στον χώρο του μπάσκετ.

Ως ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, πλέον, ο Αμερικανός άσος δέχεται ήδη «πόλεμο» μηνυμάτων για να συνεχίσει την καριέρα του σε μία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα κλείνοντας τον κύκλο του στη Μονακό. Ή ανοίγοντας έναν νέο δρόμο στους Μονεγάσκους με σκοπό να μετατραπεί σε απόλυτο «Πρίγκιπα» της ομάδας.

Μάικ Τζέιμς, ο ήρωας χωρίς μπέρτα

Για την ώρα, πάντως, ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει τι θα γίνει το καλοκαίρι αλλά φρόντισε να μας δώσει μία εικόνα για το πώς οραματίζεται το (κοντινό) μέλλον του στην Ευρώπη. Με ποιον τρόπο; Με μία απλή ατάκα οκτώ λέξεων.

«Θέλω ένα τριετές και μια ευκαιρία να κερδίσω»,  ανέφερε χαρακτηριστικά το podcast του Ουρμπόνας για τη Euroleague, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα τέσσερα δικά του φαβορί για το φετινό Final Four στο Βερολίνο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του.

«Αυτό που θέλω είναι μια ευκαιρία να κερδίσω. Αυτό με νοιάζει μόνο. Θα ήθελα ένα τριετές συμβόλαιο, με αυτό θα έφτανα τα 15 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, που είναι ένα καλό διάστημα. Μετά από αυτό θα μπορούσε να αποσυρθώ», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για το αν αυτά που θέλει θα τα βρει στη Μονακό ή αλλού, ανέφερε: «Δεν ξέρω και δεν ανησυχώ γι’ αυτό τώρα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Νιώθω πως είναι κάτι μακρινό, γιατί αισθάνομαι πως έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι σπουδαίο φέτος. Η ομάδα έχει εξελιχθεί πολύ από πέρσι, έχει ωριμάσει και μέσα σε όλη τη σεζόν έχουμε παραμείνει ενωμένοι.

Σε αυτό έχω εστιάσει τώρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει το καλοκαίρι. Έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου τώρα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς