22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι παρατηρήσεις του Μεντιλίμπαρ και η αρχηγική παρέμβαση του Ελ Αραμπί

Οι επισημάνσεις του Βάσκου τεχνικού και η παρέμβαση του Ελ Αραμπί που ζήτησε από τους πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν

Δύσκολη ήταν η επόμενη μέρα της ήττας από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως είναι λογικό επικρατούσε απογοήτευση στις τάξεις των Ερυθρόλευκων.

Οι υποχρεώσεις ωστόσο είναι πολλές και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αφού για αρχή ακολουθεί η ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League, όπου οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε για… τουρισμό στη Σερβία παρά τη δύσκολη αποστολή μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα.

Μετά την ήττα από τους Πράσινους με 1-3 στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του πως έκαναν τα ίδια λάθη όπως στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς. Ο Βάσκος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν λειτούργησαν ομαδικά, με μερικούς από αυτούς να αναφέρουν πως ακόμη δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει.

Η αχίλλειος πτέρνα του Ολυμπιακού και το ρίσκο που δεν βγήκε στον Μεντιλίμπαρ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν ήταν αμέτοχος σε όλη την κουβέντα και βγήκε μπροστά, τονίζοντας πως πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί.

Από εκεί και πέρα ο Μεντιλίμπαρ άφησε ελεύθερους για σήμερα Τρίτη (12/3) τους παίκτες του με σκοπό να αποφορτιστούν κυρίως ψυχικά. Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, κάτι που μπορεί να γίνει και στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο.

Αλεξίσφαιρη προστασία στον Μεντιλίμπαρ ή μετάθεση αποφάσεων για το τέλος της σεζόν;

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς