21 C
Athens

«Χαλάει» λόγω… φορολογίας η μεταγραφή του Κάρλσον στην Γκέτεμποργκ, συνεχίζει στην Ιαπωνία

Ο Μόμπεργκ Κάρλσον βρέθηκε όντως «μία ανάσα» από τη μεταγραφή-επιστροφή του στην Γκέτεμποργκ, όπως έγραψε πρώτα ο ΑΘΛΟΣ στις 9 Φεβρουαρίου, ωστόσο τα πολλαπλά θέματα φορολογικού τύπου που θα αντιμετώπιζε με τον μισθό του στη Σουηδία οδήγησαν ένα σχεδόν κλεισμένο deal σε ναυάγιο!

Ο Σουηδός άσος, που δεν βρήκε ποτέ χρόνο και χώρο στο φετινό ρόστερ του Άρη παρά τις υψηλότατες προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν, πολύ δύσκολα θα κάνει πράξη το «θέλω» του για επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε πίσω στην πατρίδα του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σουηδία, υπάρχουν ζητήματα με τη φορολογία που, για την ώρα, δε γίνεται να λυθούν ώστε ο παίκτης να υπογράψει με την Γκέτεμποργκ.

Παρότι τα πάντα είχαν συμφωνηθεί και ο Κάρλσον πέρασε (εξ’ αποστάσεως) μέχρι και τα ιατρικά τεστ για να συνεχίσει την καριέρα του στον σουηδικό σύλλογο, τα πάντα φαίνεται πως καταρρέουν.

Αυτή η εξέλιξη αφήνει τον 29χρονο άσο δίχως πολλές επιλογές, αφού τα μεταγραφικά «παράθυρα» στις περισσότερες χώρες έχουν κλείσει και στον Άρη δεν πρόκειται να πάρει δεύτερη ευκαιρία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο. Οι λόγοι έχουν εξηγηθεί σε προηγούμενο κείμενο.

Το μεγάλο λάθος του Κάρλσον στον Άρη, η Γκέτεμποργκ και η «σφήνα» από ομάδα της Σ. Αραβίας

Όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, θα παραμείνει κάτοικος Ιαπωνίας για χάρη των Ουράβα Ρεντς, με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς