20.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Η νέα αντίδραση και το καμπανάκι του Μεντιλίμπαρ

Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν από το Αγρίνιο πανηγυρίζοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι νίκη με ανατροπή, κάτι που ωστόσο δεν έχει μόνο τα θετικά του και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που χτύπησε καμπανάκι ενόψει της συνέχειας

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ξανά αντίδραση και πανηγύρισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι νίκη με ανατροπή, κάτι που ωστόσο δεν έχει μόνο τα θετικά του όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έστω κι αν νίκες σαν αυτές του προηγούμενου πενθημέρου σε κάνουν να νιώθεις ικανός διεκδικητής του τίτλου.

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης οι Ερυθρόλευκοι λύγισαν στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό με ανατροπή. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά στη σεζόν, με τις δύο μάλιστα να είναι κόντρα στον Παναιτωλικό. Βέβαια οι δύο τελευταίες έχουν πολύ μεγάλες διαφορές από αυτή του περασμένου Νοεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στους Αγρινιώτες καθώς ήρθαν με πιο δύσκολο τρόπο και στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες με τον Ολυμπιακό να μένει πίσω στο σκορ δείχνουν αντίδραση και πίστη από τους ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Επίσης δίνουν ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντίδραση οι Πειραιώτες έδειξαν και στο ματς της Τούμπας όπου δεν χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή, όμως είδαν τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει με το… VAR της ΕΠΟ να κλείνει τα μάτια. Ούτε αυτό τους επηρέασε και πιστοποίησαν την ανωτερότητα τους παίρνοντας τελικά μία ιστορική νίκη με 1-4.

Ολυμπιακός: Η δεύτερη και πιο ζόρικη ανατροπή της σεζόν και το αγωνιστικό βουνό των συνεχόμενων αγώνων

Ωστόσο το να μένεις πίσω στο σκορ… συστηματικά είναι μια πολύ κακή «συνήθεια» που μπορεί να κοστίσει ακριβά, κάτι που φρόντισε να τονίσει μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ο Βάσκος τεχνικός.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι και το πιο δίκαιο άθλημα στον κόσμο και είναι πολύ εύκολο μια μέρα να μην πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις ακόμη και αν «πυροβολείς» την αντίπαλη εστία.

Μεντιλίμπαρ: Θλάση ο Μαρτίνς, κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε αν δεν είμαστε πιο προσεκτικοί

Αυτό το ξέρει καλά ο Μεντιλίμπαρ που τόνισε πως «τα πράγματα όμως δεν θα είναι πάντα έτσι για εμάς και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια».

Η σεζόν μπαίνει σιγά σιγά στην τελική της ευθεία, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Κυριακή (3/3) τον Βόλο στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας της Super League. Φυσικά πριν την έναρξη των πλέι οφ προηγείται το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League, ενώ οι πάντες βρίσκονται σε αναμονή για την απόφαση του CAS σχετικά με την υπόθεση Χουάνκαρ που μπορεί να ανατρέψει πολλά στον βαθμολογικό πίνακα και να αλλάξει τους συσχετισμούς πριν την έναρξη των πλέι οφ που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

1,2,3… στα πόσα φάουλ λειτουργεί το VAR της ΕΠΟ όταν δέχεται αντικανονικό γκολ ο Ολυμπιακός; (vid,pics)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς