24 C
Athens

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Δεκτές οι εφέσεις των δύο ομάδων, παίζουν στη ρεβάνς Μπακασέτας και Τάισον

Οι εφέσεις των σημερινών αντιπάλων στο Κύπελλο έγιναν δεκτές και η ποινή των ποδοσφαιριστών για το μεταξύ τους επεισόδιο στην Τούμπα έπεσε στη μία αγωνιστική που ήδη έχουν εκτίσει

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτές τις εφέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τους Τάσο Μπακασέτα και Τάισον και έτσι η ποινή των δύο ποδοσφαιριστών έπεσε σε μία αγωνιστική που έχουν ήδη εκτίσει. Αγωνίζονται σήμερα (21/2) στη Λεωφόρο.

Φατίχ Τερίμ και Ραζβάν Λουτσέσκου χαμογελάν καθώς μπορούν να υπολογίζουν σε έναν σημαντικό παίκτη για τον καθέναν ξεχωριστά.

Η ποινή των Μπακασέτα και Τάισον για το μεταξύ τους επεισόδιο στον πρώτο αγώνα της Τούμπας έπεσε και έτσι οι δύο παίκτες θα ενισχύσουν κανονικά την ομάδα του στη σημερινή ρεβάνς.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής απουσίασε στο ματς των Πρασίνων με τη Λαμία, ενώ ο Τάισον δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατέθεσαν έφεση από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τιμωρία των δύο αγωνιστικών και λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας έγιναν αποδεκτές.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Λύνουν τις διαφορές τους στη Λεωφόρο

Να θυμίσουμε πως ο Τάισον έχει ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή του Δικεφάλου στην Αθήνα και βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς