17.5 C
Athens

ΠΑΟΚ: Αποστολή με Τάισον για Παναθηναϊκό εν αναμονή της έφεσης για τη μείωση της ποινής του

Όπως αναμενόταν, ο Τάισον βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μάθει αν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση.

Η απόφαση για την έφεση που άσκησε ο Δικέφαλος για μείωση της ποινής του Τάισον θα γίνει γνωστή αύριο (21/2) λίγες ώρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό με τους Πράσινους.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Την ημέρα της ρεβάνς η απόφαση για Μπακασέτα και Τάισον

Κάπως έτσι ο Βραζιλιάνος ταξιδεύει κανονικά για την Αθήνα μαζί με τους συμπαίκτες του. Να θυμίσουμε πως ο Τάισον τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών για το επεισόδιο που είχε στον πρώτο ημιτελικό με τον Τάσο Μπακασέτα και απουσίασε από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (18/2) όπου οι Ασπρόμαυροι δέχθηκαν βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Ράφα Σοάρες και Τσιγγάρας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς