22.6 C
Athens

Ποινή δύο αγωνιστικών σε Μπακασέτα και Τάισον, χάνουν τη ρεβάνς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ακριβά πλήρωσαν Τάσος Μπακασέτας και Τάισον το μεταξύ τους επεισόδιο καθώς δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τις ομάδες τους στη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας με φόντο την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας - Καταθέτουν έφεση ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Τάσος Μπακασέτας και Τάισον τιμωρήθηκαν αμφότεροι με ποινή δύο αγωνιστικών και έτσι πέρα από τα επόμενα παιχνίδια των ομάδων τους στο πρωτάθλημα δεν θα αγωνιστούν στη ρεβάνς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Το επεισόδιο που είχαν οι δύο ποδοσφαιριστές στο 0-1 της Τούμπας τους κόστισε, καθώς δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις ομάδες τους στη ρεβάνς της Λεωφόρου (21/2) αφού το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ αποφάσισε να τους τιμωρήσει με ποινή δύο αγωνιστικών.

Κάπως έτσι τα προβλήματα για τους δύο προπονητές μεγαλώνουν, με τον Φατίχ Τερίμ να χάνει και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό μετά τον Ρούμπεν Πέρεθ που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί επίσης στη ρεβάνς. Ο Τάσος Μπακασέτας θα απουσιάσει και από το παιχνίδι του Σαββάτου (17/2) κόντρα στη Λαμία.

Όσον αφορά τον Τάισον πέρα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει από ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του και μάλιστα στην προσπάθεια να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα και να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Τάισον

Πάντως οι δύο ομάδες αναμένεται να καταθέσουν έφεση ώστε να μειωθεί η ποινή των ποδοσφαιριστών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς