17.7 C
Athens

Χωρίς Ρούμπεν στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, αγωνία για την ποινή του Μπακασέτα

Χωρίς τον Ρούμπεν Πέρεθ θα παραταχθεί στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός καθώς ο Ισπανός χαφ συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο Κύπελλο Ελλάδας. Αγωνία για την τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα που αποβλήθηκε μετά την ένταση που υπήρξε με τον Τάισον.

Οι Πράσινοι θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ (21/2) με στόχο την υπεράσπιση του 0-1 της Τούμπας και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο αυτό θα συμβεί δεδομένα με μία σημαντική απουσία καθώς ο Ρούμπεν Πέρεθ συμπλήρωσε κάρτες. Ο κανονισμός στο Κύπελλο Ελλάδας δεν δίνει το δικαίωμα να δηλώσεις σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή ο ποδοσφαιριστής όπως γίνεται στη Super League και έτσι ο Ισπανός θα απουσιάσει από το ματς με τον Δικέφαλο.

Αγωνία επικρατεί και για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος κινδυνεύει να τιμωρηθεί για πάνω από έναν αγώνα για το επεισόδιο που είχε με τον Τάισον και οδήγησε στην αποβολή και των δύο.

Κάτι τέτοιο ισχύει φυσικά και για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα απουσιάσει σίγουρα από το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς