19 C
Athens

Ο ατζέντης του Κογιάδο που τον πρότεινε στη Γαλατασαράι και ο… Άρης

Το ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ για την περίπτωση Κογιάδο που αναμένεται να έχει ένα πολυάσχολο καλοκαίρι, με τη Γαλατασαράι να παρακολουθεί από κοντά την πορεία του και τον Άρη να βρίσκεται από τον Γενάρη σε επαφές με την Μπέτις για ενδεχόμενο δανεισμό του

Ο Άλεξ Κογιάδο, που για δύο σερί καλοκαίρια απασχόλησε μεταγραφικά και τον Ολυμπιακό, δεν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Οκχντούντ και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα ψαχτεί για κάτι άλλο.

Στην κουβέντα για την επόμενη μέρα του, κατά προτίμηση του ίδιου στην Ευρώπη, έχει μπει για τα καλά η τουρκική Γαλατασαράι, με τον Ισπανό ατζέντη του παίκτη να τον προτείνει από τον χειμώνα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που όμως δεν είχε τον χρόνο κι ίσως και το «θέλω» για να προχωρήσει από τώρα την περίπτωσή του.

Βέβαια, η πόρτα έμεινε ανοιχτή για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ενώ σημειώνεται πως ο παίκτης που δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί ακόμα με την Ρεάλ Μπέτις, δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ισπανική ομάδα έως το 2029.

Η Μπέτις επένδυσε σε αυτόν και θα έχει τον πρώτο λόγο σε πέντε μήνες από σήμερα για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, όπως αποκάλυψε ο ΑΘΛΟΣ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ελλάδα, ο Άρης έκανε κίνηση και μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον νεαρό Ισπανό άσο για να τον φέρει ως δανεικό στη Θεσσαλονίκη, αλλά το deal «χάλασε» λόγω της στάσης των Σαουδαράβων.

Οι Σαουδάραβες που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του υψηλού συμβολαίου του (περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ) δεν έκαναν πίσω υψώνοντας εμπόδια για την διακοπή του δανεισμού του, τη στιγμή που η Μπέτις τα είχε βρει με τον Άρη. Παράλληλα, ο παίκτης θα έχανε ένα σημαντικό ποσό σε περίπτωση που έφευγε στη μέση της σεζόν από τη χώρα της Μέσης Ανατολής κι αυτό του δημιούργησε δεύτερες σκέψεις. Πάντως, κι αυτή η πόρτα -μέσω Ελλάδας- έμεινε ανοιχτή για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς