19.7 C
Athens

Αναβολή στην υπόθεση του Τετέι, μετά από αίτημα του Αχιλλέα Μπέου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της καταγγελίας του Ανδρέα Τετέι προς τον Αχιλλέα Μπέο, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο πειθαρχικό όργανο της Super League, μετά το ρατσιστικό ξέσπασμα του προέδρου του Βόλου στο ματς με την Κηφισιά.

Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ ζήτησε και πήρε αναβολή λόγω της απουσίας του νομικού του εκπροσώπου, Περικλή Κουτσιανόπουλου, λόγω αποχής του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας, με την εκδίκαση να μεταφέρεται για τις 22/2.

Θυμίζουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε τον παίκτη της Κηφισιάς «μαϊμού» στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, φράση που υπάρχει σε βίντεο, ενώ ο 22χρονος επιθετικός κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες στη ΓΑΔΑ μετά από αυτεπάγγελτες ενέργειες από το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας .

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος του Βόλου είχε ζητήσει αναβολή και στην εκδίκαση της υπόθεσης της αποβολής του από τον συγκεκριμένο αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά στον αθλητικό δικαστή, Αναστάσιο Δάτσκο, όταν αρχικά την απέρριψε, πως «Δεν είμαστε στην Κορέα. Μην με αναγκάσετε να ζητήσω εξαίρεση. Θα σου κάνω αναφορά». Τελικά, μετά από μία μικρή διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, κατέθεσε με συνήγορο τον δικηγόρο του Βόλου, Χάρη Γρηγορίου, που ήταν παρών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς