17.8 C
Athens

Στο πλευρό του Τετέι ο ΠΣΑΠΠ, τον συνόδεψε στη ΓΑΔΑ

Τα όσα σοβαρά κατήγγειλε ο Ανδρέας Τετέι πως έγιναν στο Δημοτικό στάδιο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος» ήρθαν να επιβεβαιωθούν το βράδυ της Δευτέρας (12/2) με το video που δημοσίευσε η ΠΑΕ Κηφισιά και δείχνουν τον Αχιλλέα Μπέο να αποκαλεί «μαϊμού» τον επιθετικό της ομάδας του Κώστα Μπράτσου.

Το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών προχώρησε αυτεπάγγελτα σε ενέργειες και το πρωί της Τρίτης (13/3) ο Ανδρέας Τετέι μετέβη στη ΓΑΔΑ ώστε να καταθέσει για το περιστατικό και να υπάρξουν περαιτέρω κινήσεις.

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή στάθηκε και ο ΠΣΑΠΠ, ο οποίος τον συνόδευσε στη ΓΑΔΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΣΑΠΠ, συνεπής στις δεσμεύσεις του, προσέφερε κάθε αναγκαία συνδρομή στον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τεττέι κατά τη σημερινή παρουσία του στη Γ.Α.Δ.Α. – Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας όπου κλήθηκε, σε συνέχεια της καταγγελίας του για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Ο Σύνδεσμος συνόδευσε τον ποδοσφαιριστή στη Γ.Α.Δ.Α. και στο πλαίσιο της παροχής από αυτόν των στοιχείων και διευκρινίσεων που του ζητήθηκαν, του προσέφερε και νομική συνδρομή, με την παρουσία δύο δικηγόρων του.

Ο Σύνδεσμος θα παρακολουθεί την πορεία της υπόθεσης και, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να συνδράμει τον ποδοσφαιριστή, όταν και όποτε του ζητηθεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς