16.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός τα είπε με Γιάνσεν, σύντομα οι αποφάσεις για προπονητή

Ο Ολλανδός προπονητής συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας Νέων επί της Ίντερ και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών

Ο Πασκάλ Γιάνσεν ήρθε στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης για να συζητήσει την πιθανότητα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, με τις εξελίξεις να τρέχουν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην προπονητής της Άλκμααρ παρακολούθησε από κοντά στο Καραϊσκάκη την πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού στους «16» του Youth League ενώ πραγματοποίησε συνάντηση λίγες ώρες αργότερα με ανθρώπους των Ερυθρόλευκων χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι επίσημο μιας και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα…

Την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι θεωρούν σχεδόν βέβαιη την άμεση απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ μετά από 11 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε κανονικά την προπόνηση της Τετάρτης ωστόσο μόνο βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του στον πάγκο στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ.

Σημειώνεται πως ο Γιάνσεν βρισκόταν στον πάγκο της Άλκμααρ από τις 5 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, όπου συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Παυλίδη, χάνοντας τελικά τη θέση του μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο ολλανδικό κύπελλο από την ερασιτεχνική Κουίκ Μπόις.

Ο Γιάνσεν κάθισε στον πάγκο της Άλκμααρ συνολικά σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Άλκμααρ για δύο σεζόν προτού αναλάβει τα ηνία, ενώ στο παρελθόν ήταν πρώτος προπονητής των ομάδων Κ21 και Κ19 της Αϊντχόφεν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς