23.2 C
Athens

A Bola: «Τέλος ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό, αντικαταστάτης του ο Γιάνσεν»

Βουίζουν στην Πορτογαλία για την άμεση απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ από τον πάγκο του Ολυμπιακού προκειμένου να αναλάβει ο Ολλανδός Πασκάλ Γιάνσεν

Δεδομένη θεωρούν την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ από τον πάγκο του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα η A Bola σχολιάζει την είδηση της άφιξης του Πασκάλ Γιάνσεν στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους Ερυθρόλευκους και τονίζει πως ο Κάρβαλιαλ θα ακολουθήσει τη διαδρομή του Πέδρο Άλβες και θα αποτελέσει παρελθόν.

Στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Ολλανδός προπονητής, Πασκάλ Γιάνσεν

Μάλιστα στέκεται στην απομάκρυνση του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή που αντικατέστησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, λέγοντας πως υπήρχε διαφωνία με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται στον ερυθρόλευκο πάγκο από τις 5 Δεκεμβρίου και μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 11 παιχνίδια.

«Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα αφήσει, μετά από μόλις 11 αγωνιστικές, τον πάγκο του Ολυμπιακού. Θα ακολουθήσει τον Πέδρο Άλβες, αθλητικό διευθυντή του ελληνικού συλλόγου, έχοντας διαφωνήσει με τη διοίκηση του Ευάγγελου Μαρινάκη. Για τη θέση του, εκλεκτός θα είναι ο Πασκάλ Γιάνσεν. Ο πρώην τεχνικός της Άλκμααρ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της A Bola.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς