16.7 C
Athens

Στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Ολλανδός προπονητής, Πασκάλ Γιάνσεν

Στην Ελλάδα για να συζητήσει διά ζώσης το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο πρώην τεχνικός της Άλκμααρ, που μόλις πριν τρεις εβδομάδες απολύθηκε από τον ολλανδικό σύλλογο

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (7/2) ο 51χρονος Ολλανδός προπονητής, Πασκάλ Γιάνσεν, για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Ο πρώην τεχνικός της Άλκμααρ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εδώ και δύο μέρες ψηλά στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα ως πιθανός αντικαταστάτης του Κάρλος Καρβαλιάλ και οι Πειραιώτες, που πλέον πορεύονται με τους Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ στο οργανόγραμμά τους, προχωρούν τις επαφές μαζί του.

Ο Γιάνσεν, που στην Άλκμααρ για μία τριετία έκανε τα πρώτα του βήματα ως πρώτος προπονητής, βρίσκεται στη χώρα μας από το πρωί της Τετάρτης και συζητά με τους Ερυθρολεύκους δίχως να προκύπτει κάτι παραπάνω.

Σημειώνεται πως ο 51χρονος προπονητής βρισκόταν στον πάγκο της Άλκμααρ από τις 5 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, όπου συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Παυλίδη, χάνοντας τελικά τη θέση του μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο ολλανδικό κύπελλο από την ερασιτεχνική Κουίκ Μπόις.

Ο Γιάνσεν κάθισε στον πάγκο της Άλκμααρ συνολικά σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123.

Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Άλκμααρ για δύο σεζόν προτού αναλάβει τα ηνία, ενώ στο παρελθόν ήταν πρώτος προπονητής των ομάδων Κ21 και Κ19 της Αϊντχόφεν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς