17.8 C
Athens

Νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τέλος ο Πέδρο Άλβες

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την ήττα στη Λεωφόρο και το -9 από την κορυφή: Επιστροφή Κοβάσεβιτς στη θέση του αθλητικού διευθυντή και πρόωρο διαζύγιο με Πέδρο Άλβες

Ντάρκο Κοβάσεβιτς, η επιστροφή στον Ολυμπιακό!

Ο Σέρβος παλαίμαχος στράικερ επιστρέφει ξανά, αυτή τη φορά ως μέλος της διοίκησης των Πειραιωτών, αναλαμβάνοντας το πόστο του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας, στο οποίο έμεινε μόλις για δύο μήνες ο Πέδρο Άλβες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)».

Ραγδαίες οι εξελίξεις στους Πειραιώτες μετά την ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και το -9 από την κορυφή με τον Σέρβο να επιστρέφει στο… Λιμάνι του και τον Πέδρο Άλβες να ετοιμάζει πρόωρα βαλίτσες επιστροφής στην πατρίδα του.

Με αυτή την απόφαση, όπως φαίνεται, η πορτογαλική επιρροή στον Ολυμπιακό φτάνει στο τέλος της, με τον Κοβάσεβιτς να έχει «ανοίγματα» και φυσικά μεγάλο όνομα στην Ισπανία, επιστρέφοντας σε γνώριμο για τον ίδιο περιβάλλον όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Στο πλάι του στο νέο οργανόγραμμα των Ερυθρολεύκων θα βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ για να σχεδιαστεί από σήμερα, ο Ολυμπιακός του αύριο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς