22.1 C
Athens

Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες του Άρη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (pics)

Μαγικές στιγμές έζησαν κατά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη μετά το μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του.

Οι Κίτρινοι πανηγύρισαν μία σπουδαία και πανάξια νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή στο φινάλε τον Τολιόπουλου και πάνε με την ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του EuroCup κόντρα στην Τρέντο και στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Άρης: Το ειδικό βάρος της φανέλας, η δικαίωση του Καστρίτη και η σεζόν καριέρας του Τολιόπουλου

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Άρη στην έδρα των Πρασίνων μετά από 27 χρόνια και όπως είναι λογικό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο, ο οποίος επιφύλαξε υποδοχή ηρώων στην ομάδα.

Οι παίκτες έζησαν την απόλυτη αποθέωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από τον αρκετό κόσμο που συγκεντρώθηκε και έκανε τη νύχτα μέρα.

Όπως είναι λογικό η ομάδα το έζησε με την ψυχή της και η χαρά στα πρόσωπα όλων στον Άρη δεν κρυβόταν. Η νίκη αυτή αποτελεί ουσιαστικά το αποκορύφωμα στη μεγάλη σεζόν που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν ο Άρης τόσο στο πρωτάθλημα της Basket League όσο και στο EuroCup που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και περιμένει να μάθει την τελευταία αγωνιστική αν θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς