17 C
Athens

Ξαναχτυπά ο Γιαννακόπουλος: «Έτσι και κερδίζαμε σήμερα, θα ζητούσα επανάληψη αγώνα» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκίνησε να λέει κάτι για επανάληψη αγώνα μετά τη διαιτησία-σκάνδαλο στο ΟΑΚΑ, για να καταλήξει στο ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται εδώ και χρόνια

Με ανάρτησή του στα social media -λίγο πριν το τέλος στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη που κέρδισαν με το σπαθί τους και κόντρα σε εχθρική διαιτησία οι Κίτρινοι– ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για το σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του «δεν έχει ανάγκη από διαιτησίες όπως η σημερινή για να κερδίσει με το ζόρι», ομολογώντας την διαιτητική εύνοια του «τριφυλλιού» που εκτέλεσε 23 περισσότερες βολές από τον αντίπαλό της!

Μάλιστα, λίγο αργότερα και αφού έβαλε ξανά στην κουβέντα τον Ολυμπιακό, τόνισε πως σε περίπτωση που η ομάδα του επικρατούσε στο τέλος, μετά τα συνεχή «εγκλήματα» από Τσολάκο, Θεονά και Τεφτίκη, θα ζητούσε την επανάληψη του αγώνα!

Γιαννακόπουλος: Συγχαρητήρια στον Άρη για την μπασκετάρα, μακάρι να μην έχουμε διαιτησίες όπως η σημερινή (vid)

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη νέα του τοποθέτηση:

«Εγώ θα πω ένα πράγμα, το είχα πάρει απόφαση. Έτσι και κερδίζαμε στο τέλος θα ζήταγα, όπως νομίζω η Μάντσεστερ το είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια για ένα πέναλτι που της είχαν δώσει ψεύτικο και κέρδισε, επανάληψη αγώνα.

Γιατί δεν γίνεται να κατεβαίνει ο Άρης, να παίζει μπασκετάρα, εμείς να είμαστε ψόφιοι, κουρασμένοι, αδιάφοροι, δεν ξέρω εγώ τι, και σώνει και καλά να πρέπει να κερδίσουμε, επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας.

Δεν γίνεται πέρυσι, πρόπερσι, πότε ήταν, να βγαίνει ο Ολυμπιακός πρώτος στην κανονική περίοδο με ένα φάουλ στο Ιβανώφειο, νομίζω του Βεζένκοβ, που δεν το έδωσε η Τσαρούχα, νομίζω η Τσαρούχα ήταν.

Δεν γίνεται φέτος να παίζει με το Περιστέρι ο Ολυμπιακός, να βγάζει την μπάλα παίκτης του Ολυμπιακού και να δίνει μπροστά στα μάτια της το Περιστέρι.

Δεν γίνεται σήμερα, για να μην μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό, να θέλει σώνει και καλά η διαιτησία να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν χειρότεροι, έπρεπε να χάσουμε.

Εκεί στην ΚΕΔ, κύριε Λιόλιε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε, δεν θέλουμε να κερδίζουμε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς