21 C
Athens

Γιαννακόπουλος: Συγχαρητήρια στον Άρη για την μπασκετάρα, μακάρι να μην έχουμε διαιτησίες όπως η σημερινή (vid)

Με ανάρτησή του κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός - Άρης στο ΟΑΚΑ, ο Δ. Γιαννακόπουλος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους Κίτρινους για τη νίκη τους, παραδέχθηκε την διαιτητική εύνοια της ομάδας του αφήνοντας όμως αιχμές και για τη διαιτησία στο Προμηθέας - Ολυμπιακός

Με ανάρτησή του στα social media -λίγο πριν το τέλος στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη που κέρδισαν με το σπαθί τους και κόντρα σε εχθρική διαιτησία οι Κίτρινοι– ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για το σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του «δεν έχει ανάγκη από διαιτησίες όπως η σημερινή για να κερδίσει με το ζόρι», ομολογώντας την διαιτητική εύνοια του «τριφυλλιού» που εκτέλεσε 23 περισσότερες βολές από τον αντίπαλό της!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη «χθεσινή διαιτησία» στην οποία επίσης αναφέρεται, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ίσως να βάζει στο ίδιο καζάνι το θριαμβευτικό πέρασμα του Ολυμπιακού από την Πάτρα με την γκρίζα αλητεία που αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετή για να γλιτώσει τον ΠΑΟ από την ήττα.

Παναθηναϊκός – Άρης 70-73: Μυθικοί Θεσσαλονικείς λύγισαν Πράσινους και… γκρίζους! (vid)

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε παίζοντας μπασκετάρα ή κερδίζει, θέλει 1′ κι είναι εννέα πόντους. Μακάρι να κερδίσει, το αξίζει.

Μακάρι να γυρίσουμε και σε εποχές που ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός έχαναν σε κάποιες έδρες, γιατί έπαιζε καλύτερα ο άλλος ή ακόμα και στην έδρα σου.

Αλλά για να γίνει αυτό προϋποθέτει να μην έχουμε διαιτησίες όπως σήμερα ή όπως εχθές, γιατί δεν σημαίνει ότι επειδή λέγεσαι Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζεις με το ζόρι. Όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις.

Όπως εμείς σήμερα δεν παίξαμε καλά και πρέπει, ειλικρινά το λέω μακάρι, είναι 62-71, στο τέλος να χάσουμε. Γιατί μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος κι εσύ, αλλά κι όλο το άθλημα, το μπάσκετ και το πρωτάθλημα.

Κι έτσι, θα αρχίσει να επενδύει κόσμος. Γιατί όσο κερδίζουν με τις διάφορες διαιτησίες, δεν θα πω ονόματα, αυτά θα έχουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς