21 C
Athens

Αταμάν: Όλα άθλια σήμερα, παίκτες και προπονητές, οι διαιτητές ήταν απαράδεκτοι

Ξέσπασμα Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Άρη: Τα έβαλε με όλους και με όλα με αποκορύφωμα τα... ακατανόητα παράπονά του για το πρόγραμμα στην Basket League και τη διαιτησία σε ματς που η ομάδα του εκτέλεσε 23 παραπάνω βολές

Έξαλλος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Άρη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός τα έβαλε κυριολεκτικά με τους πάντες, χαρακτηρίζοντας άθλια τόσο τη διαιτησία όσο και την απόδοση των παικτών του, ενώ ξέσπασε και κατά του ΕΣΑΚΕ για το πρόγραμμα υπογραμμίζοντας πως: «μόνο εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική, δεν γίνεται να ορίζεται ματς στις 5 το απόγευμα σε εργάσιμη μέρα».

Γιαννακόπουλος: Συγχαρητήρια στον Άρη για την μπασκετάρα, μακάρι να μην έχουμε διαιτησίες όπως η σημερινή (vid)

Βέβαια, ουδείς αντιλαμβάνεται τι ακριβώς ζητά ο Τούρκος τεχνικός από τον ΕΣΑΚΕ, ιδίως από τη στιγμή που ο Άρης είχε ζητήσει το ματς να γίνει την Κυριακή αλλά δεν συναίνεσε κανείς (πλην της ΑΕΚ).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχω να κάνω εγώ μια ερώτηση. Ξέρετε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα που να έχει ματς στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας που είναι εργάσιμη ημέρα; Αυτό είναι γελοίο. Μετά από διαβολοβδομάδα να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα. Πώς να προετοιμάσεις τους παίκτες σου και να συγκεντρωθείς στο ματς; Δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει επένδυση 25-30 εκατομμύρια επένδυση στο μπάσκετ και παίζουμε 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα. Δεν χρησιμοποιείς έτσι το πλεονέκτημα της έδρας και δεν έχεις χρόνο να προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα όλα ήταν τραγικά. Η ομάδα ήταν κακή το ίδιο και οι διαιτητές και χάσαμε το ματς. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτό που το σκέφτηκε».

Και συνέχισε: «Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνο εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς