19.7 C
Athens

Ο Άρης ρώτησε ξανά για Φαν Βέερτ και εξετάζει κι άλλον επιθετικό με ελληνικό παρελθόν

Ο Άρης ψάχνεται για την ενίσχυση στη θέση του φορ και δεν παύει να ενδιαφέρεται για τον Ολλανδό στράικερ που όταν επιστρέψει ο Λιβάι Γκαρσία θα μπει ξανά στον «πάγο» για την ΑΕΚ

Ο Άρης φορτσάρει στις τελευταίες δύο μέρες των μεταγραφών για την ενίσχυσή του σε θέσεις που το έχει ανάγκη, με τους ανθρώπους των Κιτρίνων να έχουν εστιάσει την προσοχή τους πρώτα στον φορ και μετά τον στον χαφ, που ιδανικά -αν προχωρήσουν οι περιπτώσεις που εξετάζονται- θα πλαισιώσουν τους Ρόουζ, Φετφατζίδη και Μπένετ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Σε αυτά τα πλαίσια και μετά το «πάγωμα» στις επαφές με τον Καρλίτος λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Λαμίας (πάνω από 300.000 ευρώ), ο Άρης θέλει να «κλείσει» μέσα στις επόμενες ώρες το θέμα με τον φορ, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν προχωρήσουν οι περιπτώσεις που έχει «τικάρει» στο μπλοκάκι του και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ συνδέονται άμεσα με την «ελληνική» αγορά.

Στα υπόψιν βρίσκεται πάντα και για την ακρίβεια από το περασμένο καλοκαίρι η περίπτωση του Τομ Φαν Βέερτ της ΑΕΚ. Ο Ολλανδός επιθετικός εμφανίστηκε ξανά στο ρόστερ της Ένωσης ως λύση ανάγκης μετά τον νέο τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία και για να δίνει ανάσες στον Πόνσε, αλλά είναι φανερό πως στα Σπάτα αποτελεί την τρίτη -έως και τέταρτη- επιλογή του Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης, κάτι που τον οδηγεί σε σκέψεις για την επόμενη ομάδα του.

Το είπε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Στην ΑΕΚ με σέβονται, αλλά όσο δεν παίζω κάνω σκέψεις για το μέλλον μου». Πάνω σε αυτή του την επιθυμία θέλει να «πατήσει» ο Άρης, που τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρθηκε ξανά «ζεστά» για την περίπτωσή του, αλλά πλέον γνωρίζει πως η λύση του να τον προσεγγίσει ξανά το καλοκαίρι ως ελεύθερο είναι πιο πρέπουσα, από το να δώσει τώρα ένα ποσό που ζητάει η Ένωση (κοντά στις 400.000 ευρώ) για να τον αποδεσμεύσει.

Άρης: Η υψηλότατη ρήτρα στη συμφωνία για Μπένετ, ο χαφ που έρχεται και το νέο συμβόλαιο σε Κουέστα

Το σενάριο του δανεισμού σχεδόν αποκλείεται και με τα υπάρχοντα δεδομένα, εφόσον δεν βρεθεί διαφορετική λύση, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει του Ολλανδού για τον Άρη. Ποτέ μην λες ποτέ, όμως, με δεδομένη την ανάγκη της ομάδας του Μάντζιου για άμεση ενίσχυση στο «9».

Πάντως, στο μπλοκάκι που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχει ένα ακόμη όνομα επιθετικού με «ελληνικό» παρελθόν, το οποίο εξετάζεται κυρίως για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι. Τα κουκιά είναι μετρημένα και ο χρόνος τρέχει αντίστροφα πιέζοντας πλέον τους Θεσσαλονικείς…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς