19.7 C
Athens

Δεν προχωρά του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό, ο λόγος που «πάγωσε» τις επαφές με Σαν Λορέντσο

Ο Γκαστόν Ερνάντες παρουσιαζόταν ως κλεισμένος από τον Ολυμπιακό μέχρι χθες σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει και υπάρχουν ξεκάθαροι λόγοι για αυτό

Το επεισόδιο για τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό κράτησε πολύ παραπάνω απ’ ότι θα έπρεπε και οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν την υπομονή να μπουν σε νέες συζητήσεις με τη Σαν Λορέντσο για τα δικαιώματα του 26χρονου στόπερ, τα οποία φάνηκε να αποκτούν οριστικά σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα από την Αργεντινή το βράδυ της Παρασκευής.

Οι νεότερες εξελίξεις φέρνουν το θέμα της απόκτησης του Ερνάντες στον «πάγο». Πρωτίστως λόγω των συνεχών τροποποιήσεων από πλευράς Σαν Λορέντσο αναφορικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας και δευτερευόντως γιατί ο Καρβαλιάλ δείχνει να είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του είναι πλέον υπερπλήρης στη θέση των στόπερ, μετά και τις προσθήκες των Άμπι και Κάρμο.

Κάπως έτσι, φαίνεται να κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «Γκαστόν Ερνάντες» για τους Πειραιώτες, τουλάχιστον για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού έχει παρθεί η απόφαση να πορευθούν στο δεύτερο μισό της σεζόν με τους Ντόη, Ρέτσο, Μπιανκόν, Κάρμο και Άμπι ως επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

Σημειώνεται πως οι Ερυθρόλευκοι δεν θα προχωρήσουν σε άλλη διορθωτική κίνηση πλην αυτής του Νεμάνια Ράντονιτς την οποία παλεύουν εδώ και μέρες, έχοντας ως σύμμαχο την πλευρά του παίκτη που ψηφίζει Ολυμπιακό.

Ο Ράντονιτς που θέλει Ολυμπιακό και ο Μπρέκαλο που κλείνει στη Χάιντουκ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς