23.2 C
Athens

Ο Ράντονιτς που θέλει Ολυμπιακό και ο Μπρέκαλο που κλείνει στη Χάιντουκ

Ο Ολυμπιακός το παλεύει για να ενισχυθεί κι άλλο στην επίθεση με τον εκρηκτικό Νεμάνια Ράντονιτς: Οι πιέσεις του Σέρβου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τα «θέλω» της Τορίνο και ο Μπρέκαλο που ποτέ δεν απασχόλησε πραγματικά τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τις εξελίξεις για εξτρέμ και υπό προϋποθέσεις έναν ακόμη χαφ ώστε να κλείσει με απόλυτη επιτυχία τον χειμερινό μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν πρόσφατα στην απόκτηση των Κάρμο και Άμπι για την άμυνα, ενώ φαίνεται τελικά να μην προχωρά η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες από τη Σαν Λορέντσο για την περεταίρω ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της ομάδας, που μένει ως έχει.

Παράλληλα, σε καλό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την Τορίνο για την απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς, με τον Σέρβο διεθνή εξτρέμ να πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες, όπως σημειώνουν τα τελευταία ρεπορτάζ στην Ιταλία.

Ο 27χρονος ακραίος θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο, καθώς έχει χάσει το τελευταίο διάστημα τη θέση του στο αρχικό σχήμα της «Γκρανάτα». Αυτό τού το προσφέρει ο Ολυμπιακός, που το παλεύει τις τελευταίες ώρες για να τον βάλει στο αεροπλάνο για Αθήνα, με τη διαφορά που εντοπίζεται στο οικονομικό κομμάτι με την Τορίνο να είναι στο μισό εκατομμύριο, ποσό που πάντως δεν δείχνει ικανό να «χαλάσει» τη συμφωνία. Το πόκερ συνεχίζεται.

Παράλληλα, κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «Μπρέκαλο» που επίσης έφεραν στο προσκήνιο οι Ιταλοί για τον Ολυμπιακό. Από τη γείτονα χώρα γράφεται σήμερα (27/1) πως ο 25χρονος χαφ έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του την Κροατία, όπου για προσωπικούς λόγους θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Φιορεντίνα στη Χάιντουκ μέχρι το καλοκαίρι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς