17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Έμεινε εκτός αποστολής της Σαν Λορέντσο και ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά ο Γκαστόν Ερνάντες

Οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να οριστικοποιήσουν το deal με τη Σαν Λορέντσο για τον 26χρονο Αργεντίνο στόπερ, που βρίσκεται με το διαβατήριο στο χέρι κι αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να σχηματίσει -πιθανότατα- μαζί με τον Κάρμο το νέο αμυντικό δίδυμο της ομάδας του Καρβαλιάλ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό!

Ο 26χρονος Αργεντινός στόπερ έμεινε εκτός από την αποστολή της Σαν Λορέντσο για το σαββατιάτικο (27/1) ματς με τη Λανούς στα πλαίσια του Copa de La Liga στην Αργεντινή και αυτή η απόφαση σίγουρα σχετίζεται με τη μεταγραφική εξέλιξη που φέρνει τον Ερνάντες με τη βαλίτσα στο χέρι για Πειραιά.

Μπορεί ο προπονητής του να κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αναφέροντας πως δεν γνωρίζει κάτι για την κατάσταση με τον Γκαστόν Ερνάντες, ωστόσο όπως προκύπτει από τα τελευταία έγκυρα ρεπορτάζ στην Αργεντινή ο αρχηγός της Σαν Λορέντσο τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για 4ετές ή 5ετες συμβόλαιο και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Συγκεκριμένα, όπως γράφουν στην πατρίδα του θα ξεκινήσει το Σάββατο (27/1) το ταξίδι του με προορισμό την Ελλάδα κι αναμένεται να «πατήσει» ελληνικό έδαφος τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Τα οικονομικά εμπόδια που ύψωσε την τελευταία στιγμή η Σαν Λορέντσο και για την ώρα φαινόταν να μπλοκάρουν τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό ξεπεράστηκαν και ο δυναμικός 26χρονος στόπερ θα αποτελέσει λογικά τον παρτενέρ του Νταβίντ Κάρμο στο νέο κεντρικό δίδυμο της ομάδας του Καρβαλιάλ ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η έγκυρη Ole έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της μεταγραφής του Γκαστόν Ερνάντες, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μπόκα Τζούνιορς! Όπως ανέφερε το έγκυρο Μέσο, ο Ολυμπιακός δαπανά 4.000.000 ευρώ (μεικτά) για το 85% των δικαιωμάτων του, με τους Αργεντίνους να κρατούν το 15%.

Στη συμφωνία μάλιστα υπάρχουν και κάποια μπόνους τα οποία θα ενεργοποιηθούν – σύμφωνα με την ίδια πηγή – αν ο Ερνάντες κάνει 40 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Τότε, η Σαν Λορέντζο θα βάλει στα ταμεία της άλλες 300.000 ευρώ ενώ άλλες 300.000 ευρώ αν παίξει 80 παιχνίδια.

Τη σεζόν που πέρασε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατέγραψε 30 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 73 συμμετοχές και τρία τέρματα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς