17.4 C
Athens

Γκαστόν Ερνάντες: Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας Ολυμπιακού – Σαν Λορέντζο αποκάλυψαν οι Αργεντίνοι

Η Ole παρουσίασε τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό, με τη Σαν Λορέντζο να βάζει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στα ταμεία της

Η Αργεντινή… βουίζει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα επόμενα 24ωρα ο Γκαστόν Ερνάντες θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο 26χρονος στόπερ βρισκόταν από το καλοκαίρι στο στόχαστρο των Πειραιωτών όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Η υπόθεση έτρεχε και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο με τον Ολυμπιακό να αποσπά εξ αρχής το «ναι» του Αργεντινού και εν τέλει αυτό – και το πιο δύσκολο – της Σαν Λορέντζο.

Η έγκυρη Ole έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της μεταγραφής του Γκαστόν Ερνάντες, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μπόκα Τζούνιορς! Όπως αναφέρει το έγκυρο Μέσο, ο Ολυμπιακός δαπανά 4.000.000 ευρώ (μεικτά) για το 85% των δικαιωμάτων του, με τους Αργεντίνους να κρατούν το 15%.

Στη συμφωνία μάλιστα υπάρχουν και κάποια μπόνους τα οποία θα ενεργοποιηθούν – σύμφωνα με την ίδια πηγή – αν ο Ερνάντες κάνει 40 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Τότε, η Σαν Λορέντζο θα βάλει στα ταμεία της άλλες 300.000 ευρώ ενώ άλλες 300.000 ευρώ αν παίξει 80 παιχνίδια.

Τη σεζόν που πέρασε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατέγραψε 30 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 73 συμμετοχές και τρία τέρματα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς