14.8 C
Athens

«Η Σαν Λορέντζο μπλόκαρε τη μεταγραφή του Ερνάντες στον Ολυμπιακό για διαφορές στον τρόπο πληρωμής»

Σύμφωνα με τα Μέσα στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός τροποποίησε τη μέθοδο πληρωμής για τον Γκαστόν Ερνάντες και η Σαν Λορέντζο έχει μπλοκάρει προσωρινά τη μετακίνησή του στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέλσον Άμπι ενώ αναμένεται να επισημοποιήσει την Παρασκευή την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο που ήρθε στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά με τους Ερυθρόλευκους.

Όπως αποκαλύπτουν στην Αργεντινή, η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό φαίνεται να έχει μπει στον πάγο με τη Σαν Λορέντζο να μπλοκάρει τη μετακίνησή του. Υπενθυμίζουμε πως ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του με τα οικονομικά δεδομένα να είναι πολύ συγκεκριμένα.

Ο έγκυρος Σέσαρ Λουίς Μέρλο ισχυρίζεται πως ο λόγος που ο Αργεντίνος δεν μπήκε στο αεροπλάνο έχει να κάνει με αλλαγή στάσης της Σαν Λορέντζο που οφείλεται στον τρόπο που ο Ολυμπιακός θέλει να πληρώσει για τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, αρκετά Μέσα υποστηρίζουν πως η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει αλλά για την ώρα έχει μπει στον πάγο και μένει να φανεί τις επόμενες ώρες αν θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς