16.7 C
Athens

Στην Ελλάδα ο Κάρμο: «Ένιωσα πως με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός και θέλω να ανταποδώσω»

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έφτασε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως θέλει να ανταποδώσει στο χορτάρι το ενδιαφέρον που του έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι

Ελληνικό έδαφος πάτησε το βράδυ της Πέμπτης (25/1) ο Νταβίντ Κάρμο, με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ως δανεικός στον Ολυμπιακό από την Πόρτο.

Ο πρώην στόπερ της Μπράγκα τόνισε πως όλα πήραν τον σωστό δρόμο και εξήγησε γιατί προτίμησε να έρθει στους Ερυθρόλευκους.

Το ενοίκιο δανεισμού που θα καταβάλει ο Ολυμπιακός στην Πόρτο είναι ύψους 250.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και μπόνους άλλων 250.000 ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα του Καρβαλιάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η οψιόν αγοράς ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την άφιξή του:

Για το πώς αισθάνεται: «Ήταν ανακουφιστικό, ήθελα πραγματικά να έρθω και να εκπροσωπήσω αυτή την ομάδα. Όλα είναι σε σωστό δρόμο και ανυπομονώ να παίξω και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό».

Για το ποιος ήταν ο λόγος που ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό παρά τις προσφορές άλλων ομάδων: «Ένιωθα πως με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός, ήταν σημαντικό για μένα. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τον τρόπο που με ήθελαν, παίζοντας καλά».

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΜΟ

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Πόρτο, μετρώντας 7 συμμετοχές και 608′ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο από τον Νοέμβριο βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον «έστειλε» στη β’ ομάδα των Δράκων.

Συνολικά, με τη φανέλα της Πόρτο στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο Οπόρτο, ο Κάρμο μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (μόλις 11 φέτος), ενώ ως παίκτης της Μπράγκα έπαιξε σε 57 παιχνίδια (τα περισσότερα με τον Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου) σημειώνοντας κι ένα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς