21.7 C
Athens

Καραπαπάς: «Γι’ αυτούς τους 80 που σκαρφάλωσαν στα βράχια για τον Ολυμπιακό, αξίζει να το πάμε μέχρι το τέλος»

Ο Κώστας Καραπαπάς αφιέρωσε τη νίκη επί της Κηφισιάς στους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρήκαν τρόπο να στηρίξουν την ομάδα τους μέσα από τα απότομα βράχια στο γήπεδο της Καισαριανής, τονίζοντας πως «γι' αυτούς αξίζει να το πάμε μέχρι το τέλος»

Τα διαιτητικά εγκλήματα σε βάρος του Ολυμπιακού δεν έχουν τέλος (και) στη φετινή σεζόν, αφού όπως φαίνεται κάθε Σαββατοκύριακο η ΕΠΟ/ΚΕΔ μας δίνει και νέους λόγους να πιστεύουμε ότι ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα!

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί αυτή τη φορά να κέρδισαν με ψυχή κόντρα στο «βασίλειο των κακοποιών» με μπροστάρηδες τους Μανούχο και Γ. Παπαδόπουλο στην Καισαριανή, ωστόσο όπως τόνισε ο αντιπρόεδρός του, Αλέξης Κούγιας, μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης, πλέον ο Ολυμπιακός θα μιλάει με έργα για να μπει ένα τέλος στην αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Κούγιας: Προφορική μήνυση στους διαιτητές για απόπειρα αλλοίωσης αγώνα, ο Ολυμπιακός θα μιλάει με έργα

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε ότι «θα το πάμε μέχρι το τέλος» για αυτούς τους περίπου 80 οπαδούς του Ολυμπιακού που σκαρφάλωσαν στα απότομα βράχια στο γήπεδο της Καισαριανής προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα κόντρα σ’ όλους και σε όλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς