17 C
Athens

Φορτούνης: Η εντολή ήταν να φύγουμε, πήραμε πρωτοβουλία και μείναμε

Την εντολή που υπήρχε για αποχώρηση της ομάδας αποκάλυψε ο Κώστας Φορτούνης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς με την Κηφισιά.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ψυχή για να φύγει με το διπλό απέναντι στην Κηφισιά με 2-3, εκεί όπου Μανούχος – Παπαδόπουλος έκαναν ένα σωρό διαιτητικά εγκλήματα και είναι δύσκολο να βρεις ποια απόφαση είναι περισσότερο ανέκδοτο.

Κούγιας: Προφορική μήνυση στους διαιτητές για απόπειρα αλλοίωσης αγώνα, ο Ολυμπιακός θα μιλάει με έργα

Ο Κώστας Φορτούνης αποκάλυψε την εντολή που υπήρχε και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πίστευαν στη νίκη και παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο με δική τους πρωτοβουλία.

 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το ματς: «Πήραμε δύσκολη νίκη, για να φτάσουμε να πάρουμε δύσκολη νίκη, έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Η εντολή σήμερα ήταν να φύγουμε , αλλά οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε, πήραμε την πρωτοβουλία να μείνουμε στο παιχνίδι.

Οι παίκτες λένε την τελευταία κουβέντα στο γήπεδο. Η εντολή ήταν να σταματήσουμε, όμως πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και αυτό έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει για τη νίκη, είτε οι αποφάσεις είναι σωστές ή λάθος.

Σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν περίεργες αποφάσεις κατά μας, προσπαθούμε μέσα στο παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ κι ας ακυρώνονται πολλά γκολ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, πήραμε θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, παίζουμε στην έδρα μας, στόχος μας η πρόκριση και αυτό θα κάνουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς