18.3 C
Athens

Νίλσεν: Είμαι ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα των παικτών

Ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα των παικτών του δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ντέιβιντ Νίλσεν.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ψυχή για να φύγει με το διπλό απέναντι στην Κηφισιά με 2-3, εκεί όπου Μανούχος – Παπαδόπουλος έκαναν ένα σωρό διαιτητικά εγκλήματα και είναι δύσκολο να βρεις ποια απόφαση είναι περισσότερο ανέκδοτο.

Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3: Νίκη ψυχής στο βασίλειο των κακοποιών (vid)

Ο προπονητής της Κηφισιάς μετά το ματς στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πάλεψε, ενώ μίλησε και για αυτά που πρέπει να διορθωθούν ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κρατάω το γεγονός πως παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα απουσιών, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι αλλά παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε λίγο πιο καθαρό μυαλό, μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι μας και καλύτερη ποιότητα σε κάποια πράγματα για να πάρουμε αυτά που θέλουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι, παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το προβάδισμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που θέλω είναι να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια κομμάτια. Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν, κάποιες μπάλες στην πλάτη της άμυνας συμβαίνουν, θέλουμε να συνεχίσουμε, είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς